Despre noi

Distribuitor de produse medicale de tip " home care"

 Firma AGP Invest International SRL a fost infiintata in anul 2006 cu scopul de a putea oferi produse medicale de stricta necesitate ce nu sunt achizitionate de catre spitale. Scopul nostru este de va asigura accesul la produse chirurgicale, ortopedice, cardio-vasculare si de ingrijire personala, la preturi foarte avantajoase si de a va usura suferinta in urma unor interventii chirurgicale, de a putea folosi ceea ce este mai bun si de calitate pentru sanatatea dumneavoastra si de a va spori confortul acasa.

Astfel, produsele noastre se impart in 6 categorii, si anume produse pentru cardiologia interventionala (stenturi), produse pentru comfort ( genunchiere si glezniere), produse pentru ortopedie (pentru brat, umar, clavicula, picior, deget), produse pentru chirugia generala (campuri chirurgicale, plase hernie, stapler piele), produse pentru ingrijirea picioarelor ( crema picior diabetic) si nu in ultimul rand produse pentru ingrijire personala (produse antisforait si pentru ingrijirea nasului).

Produsele noastre se vand atat direct catre pacienti cat si catre firme de distributie.

Firma AGP Invest International SRL este inscrisa sub nr 16396 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la A.N.S.P.D.C.P.

Cos de cumparaturi
Cosul este GOL